VERPAKKINGEN

Om bloemen ongeschonden te kunnen transporteren is de verpakking van de bloemen zeer belangrijk. Wij bieden diverse circulaire verpakkingsmaterialen aan die gemaakt zijn van 100% gerecycled verpakkingsmateriaal die de bloemen ongeschonden kunnen vervoeren. Enkele circulaire verpakkingsmaterialen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld de Eco Flowerbag en de E-com Flower Giftpack.

De Eco Flowerbag is een duurzame verpakking voor het transport van bloemen en is gemaakt van 100% gerecyclede kunststof of karton. Dankzij de Eco Flowerbags worden de bloemen tijdens transport beschermd en is het mogelijk om de bloemen horizontaal te transporteren via een ergonomische handgreep. Dit maakt het mogelijk de bloemen te vervoeren in de trein, de bus en zelfs op de fiets. Thuis kan de verpakking die als wenskaart is uitgevoerd worden gebruikt als decoratieve bloemen vaas.

De E-com Flower Giftpack is een circulaire oplossing voor de verpakking van bloemen en is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Met de E-com Flower Giftpack is het mogelijk om bloemen horizontaal te verzenden. De bloemen worden verzonden in een lekvrije vaas met water in de bloemenhoes. Wanneer de bloemenhoes gearriveerd is kan deze worden omgevouwen tot een decoratieve vaas.

Met de duurzame en circulaire verpakkingsmaterialen wordt er 25% bespaard op de kosten, wordt er 25% meer omzet gerealiseerd en behalen we een positieve bijdrage aan de CO2 footprint van 25%.

Meer informatie aanvragen

 

 


 

 

 

VERPAKKINGEN EN GIFTBOX

 

Flowerbag

FLOWERBAG

De Eco Flowerbag is een duurzame verpakking voor het transport van bloemen en is gemaakt van 100% gerecyclede kunststof of karton. 

Flowerbag

E-com Flower Giftpack

E-COM FLOWER GIFTPACK

De E-com Flower Giftpack is een circulaire oplossing voor de verpakking van bloemen en is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

E-com Flower Giftpack

 

 

 

BEKIJK OOK ONZE TRANSPORT OPLOSSINGEN

Transport oplossingen

 

 

 

BERICHTEN