GROENTEN EN FRUIT

De Ready for Display Buggy kan naast bloemen ook groenten en fruit op een zeer efficiënte wijze transporteren. Op het verkooppunt kan de Buggy als een attractieve Display unit worden ingezet. Via een handomdraai kan de unit in een mooie 45 graden stand worden gezet, perfect toegankelijk voor de consument.

Alle meermalige fusten van Europoolsystem en CBL passen via de staranden keurig in de display. Door vanaf de veilingen deze verkoopunits direct op maat voor de detailhandel in te delen, inclusief attractief promotiemateriaal, wordt kostbare handling door de gehele logistieke keten bespaard. Door de service van Circular Pooling wordt een uniforme uitstraling en display op alle verkooppunten binnen een retailketen gewaarborgd. Het personeel op de winkelvloer kan zich dus helemaal op klantenservice richten, de displays worden immers geheel promotie en display gereed aangeleverd.

Met de duurzame en circulaire verpakkingsmaterialen wordt er 25% bespaard op de kosten, wordt er 25% meer omzet gerealiseerd en behalen we een positieve bijdrage aan de CO2 footprint van 25%.

Meer informatie aanvragen

buggy groenten

 

 


 

 

VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

Eco Flowerbuggy

ECO FLOWERBUGGY

De Eco Flowerbuggy is een duurzaam transportmiddel dat per transport via een vrachtwagen 700 eenmalige verpakkingen vervangt.

Bekijk onze eco flowerbuggy

Bekijk onze Eco-flowerbag

ECO-FLOWERBAG

De eco-flowerbag is 100% recyclebaar voor onbeperkt hergebruik.

Bekijk onze eco-flowerbag

Flowerboxen

FLOWERBOXEN

De Eco Flowerbox is een duurzame oplossing voor het transport van bloemen vanaf de telers naar importeurs.

Bekijk onze flowerboxen

Meer over onze verpakkingsoplossingen

 

 

 

BERICHTEN