VERPAKKINGEN

Groenten en fruit zijn kwetsbare producten. Voordat deze getransporteerd kunnen worden dienen zij op een juiste manier verpakt te worden. Veel fruitsoorten dienen in een gekoelde omgeving met de juiste luchtvochtigheid getransporteerd te worden.

Wij bieden diverse circulaire verpakkingsmaterialen voor het transporteren van groenten en fruit. Deze verpakkingsmaterialen voldoen aan de juiste eisen en hebben een hoge kwaliteit. Een voorbeeld van een circulair verpakkingsmateriaal is de Eco box. In plaats van dat de groenten en fruit verpakt worden in kartonnen en houten dozen die eenmalig worden gebruikt, kunnen ze ook in een 100% recyclebare Eco box verpakt en getransporteerd worden. De Eco Box kan voor retour trajecten met 96% in volume worden gereduceerd. Het materiaal van de klapfust kan onbeperkt worden gerecycled.

Met de duurzame en circulaire verpakkingsmaterialen wordt er 25% bespaard op de kosten, wordt er 25% meer omzet gerealiseerd en behalen we een positieve bijdrage aan de CO2 footprint van 25%.

Meer informatie aanvragen

 

 


 

 

 

VERPAKKINGEN EN GIFTBOX

 

Flowerbag

FLOWERBAG

De Eco Flowerbag is een duurzame verpakking voor het transport van bloemen en is gemaakt van 100% gerecyclede kunststof of karton. 

Flowerbag

E-com Flower Giftpack

E-COM FLOWER GIFTPACK

De E-com Flower Giftpack is een circulaire oplossing voor de verpakking van bloemen en is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

E-com Flower Giftpack

 

 

 

BEKIJK OOK ONZE TRANSPORTOPLOSSINGEN

Transport oplossingen

 

 

 

BERICHTEN