HORTICULTURE

Horticulture, wat in Nederland vooral bekend staat als tuinbouw, is het op commerciële basis telen van planten maar ook groenten en fruit. Planten zijn zeer belangrijk voor de wereld aangezien zij voor voor welzijn in onze woon- en werkomgeving zorgen maar bovendien ook een positieve bijdrage leveren aan ons leefklimaat als longen van de aarde. Het belang van verse groenten en fruit voor een gezonde balans in ons voedingspatroon wordt steeds meer duidelijk. Circular zet zich in om de snelheid en efficiency in de gehele logistieke keten via innovatieve verpakkingen te verbeteren zodat alle energie die in het telen van deze mooie natuurlijke producten zit beter wordt benut.

Op dit moment worden planten en bloemen vervoerd vanaf de telers naar de verkooppunten in eenmalige plastic potten en kartonnen verpakkingen. Circular Plastics heeft diverse duurzame circulaire verpakkings- en transportoplossingen ontwikkeld die met minder milieubelasting en minder eenmalig gebruik van schaarse grondstoffen een imposante bijdrage leveren aan de ecologie, oftewel de CO2 footprint.

Wij zetten ons in voor een duurzaam hergebruik van schaarse grondstoffen met 100% recycling van eenmalige materialen. Deze materialen zamelen wij in bij alle grote veilingen en supermarkten in 24 landen. Voor ons heeft de toekomst van horticulture een uitstekende CO2-voetafdruk, zijn alle producten gemaakt van gerecyclede materialen en zijn alle producten geschikt voor hergebruik in een hermetisch gesloten kringloop.

Meer informatie aanvragen

 

vd Salm lavendel

 

 


 

 

VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

Eco Flowerbuggy

ECO FLOWERBUGGY

De Eco Flowerbuggy is een duurzaam transportmiddel die per transport via een vrachtwagen 700 eenmalige verpakkingen vervangt.

Bekijk onze eco flowerbuggy

Bekijk onze Eco-flowerbag

ECO-FLOWERBAG

De eco-flowerbag is 100% recyclebaar voor onbeperkt hergebruik.

Bekijk onze eco-flowerbag

Flowerboxen

FLOWERBOXEN

De Eco Flowerbox is een duurzame oplossing voor het transport van bloemen vanaf de telers naar importeurs.

Bekijk onze flowerboxen

 

Meer over onze verpakkingsoplossingen

 

 

 

BERICHTEN