VERPAKKINGS- EN TRANSPORTOPLOSSINGEN HORTICULTURE

Wij bieden diverse circulaire verpakkings- en transportoplossingen speciaal voor bloemen en planten. Onze duurzame verzendmaterialen zijn 100% recyclebaar en garanderen een maximale kwaliteit en levensduur van de bloemen en planten die met onze circulaire verpakkingen worden getransporteerd. Enkele circulaire transportoplossingen voor bloemen en planten die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld de Eco Flowerbag, Eco Flowerbox en de Eco Flowerbuggy.

 

Eco Flowerbag

De eco-flowerbag: een duurzame draagtas voor bloemen gemaakt van 100% gerecyclede grondstoffen.

  • De bloemenhoezen beschermen de bloemen tijdens transport en hebben een handige handgreep
  • De bloemenhoezen kunnen als decoratieve vaas worden gebruikt en als wenskaart
  • De bloemenhoezen kunnen ook van een bedrijfslogo worden voorzien

flowerbags - transportoplossingen

 


 

Flowerbox dicht - transportoplossingen

Eco-Flowerbox

De Eco Flowerbox is een duurzame oplossing voor het transport van bloemen vanaf de telers in Zuid Amerika en Afrika naar importeurs zoals de Bloemenveiling Aalsmeer. De grondstoffen die gebruikt worden voor de fabricatie van de Eco Flowerbox zijn afkomstig vanuit eenmalige kunststof folie. De folie wordt door een Circular ontwikkelde techniek herverwerkt in een duurzame verpakking die wel 7 jaar kan worden hergebruikt. Daarna volgt 100% recycling voor een volgende generatie.

 


 

Eco-Flowerbuggy

De Eco Flowerbuggy is een duurzaam transportmiddel die per transport via een vrachtwagen 700 eenmalige verpakkingen vervangt. Voor retourtransport is de Buggy 66% nestbaar en benut daarmee de ruimte in de vrachtwagen optimaal. De buggy is gemaakt van 100% duurzaam stainless steel, heeft een levensduur van 10 jaar en is geschikt voor recycling. Naast dat de Eco Flowerbuggy een transportstand heeft, beschikt deze ook over een attractieve display stand die de buggy geschikt maakt voor retail. Naast een besparing aan manuele handling van 25% is er ook een winst van 25% op de ecobalans.

 

Bloemen - eco flowerbuggy - transportoplossingen

 


 

Pallet - transportoplossingen

 

Circulaire Hygiëne Pallet

Op dit moment is de ontwikkeling van een unieke Circulaire hygiëne pallet in volle gang. Voor het internationale transport van bloemen en planten wordt er nog veel gebruik gemaakt van houten pallets. De circulaire duurzame pallets hebben een levensduur van 10 jaar en zijn geproduceerd uit de 100% eenmalige folie afkomstig van de veilingen en de supermarkten. De circulaire hygiëne pallet zal het gebruik van eenmalige houten pallets gaan vervangen.

 


 

 

VERPAKKINGSOPLOSSINGEN

Eco Flowerbuggy

ECO FLOWERBUGGY

De Eco Flowerbuggy is een duurzaam transportmiddel die per transport via een vrachtwagen 700 eenmalige verpakkingen vervangt.

Bekijk onze eco flowerbuggy

Bekijk onze Eco-flowerbag

ECO-FLOWERBAG

De eco-flowerbag is 100% recyclebaar voor onbeperkt hergebruik.

Bekijk onze eco-flowerbag

Flowerboxen

FLOWERBOXEN

De Eco Flowerbox is een duurzame oplossing voor het transport van bloemen vanaf de telers naar importeurs.

Bekijk onze flowerboxen

 

 

BERICHTEN