CIRCULAR PLASTICS

Circular Plastics is gericht op permanente innovatie, waarbij in een Circulaire economie concreet meetbare resultaten worden behaald.

Wij geloven daarbij in een Consortium model waarin wij met door ons geselecteerde “Best of Class” partnerbedrijven op basis van Concurrent Engineering verpakkingsoplossingen ontwerpen. Door de enorme focus aangebracht door de eigenaars en CEO’s van deze bedrijven behalen wij met zeer korte doorlooptijden sensationele resultaten.

Wij streven daarbij naar 100% upcycling, gesloten logistieke circuits met een gegarandeerde “tracking en tracing” van de gerecyclede grondstoffen en de duurzame RTI’s (Returnable Transport Items).

Door als ketenregisseur alle stappen in de keten te analyseren in het uiteindelijke ontwerp wordt op het gebied van Ecologie en Economie voor alle schakels in de keten een WIN/WIN behaalt. Soms ook door herverdeling winst van de ene schakel in de waarde keten naar de andere.

De 4 initiatiefnemers en founding partners van Circular Plastics brengen vijf generaties van know how in over inzameling, sortering en upgrading van kunststof materialen en papier- en karton.

Gezamenlijk garanderen wij bovendien een mondiale presentie en expertise op alle gebieden vanaf recycling tot en met logistieke  pooling services op het gebied van B2B , en marketing kennis van alle actuele trends bij Retail en de consument met revolutionaire oplossingen voor producenten en groothandel en Retail om aan te sluiten aan onze B2C inzichten.

Wij kunnen refereren aan ervaring met de ontwikkeling en de productie van meer dan 800 mio duurzame verpakkingen.

 

Ketenregisseur

 


 

 

 

KENGETALLEN


CO2 footprint

Kengetallen:

  • 60 jaar ervaring in recycling en toepassing in duurzame verpakkingen
  • Hi-tech processen gericht op optimale CO2 footprint
  • Oplossingen met 25% winst voor alle schakels  in de gehele logistieke keten
  • Wereldwijd netwerk via Partnerships in Recycling , Proces technologie en Pooling Services met 100.000 klanten in Retail, Bloemen&Planten en AGF

                      


 

ONZE PARTNERS IN INNOVATIE

Een greep uit onze partners in Innovatie:

 

 

 

 

BERICHTEN